Biolight - för att det funkar!

Se vad Biolight kan göra för just din häst!

Biolight är en patenterad teknologi som förser kroppens celler med energi, ökar cirkulationen  och hjälper kroppen vid bortförsel av slaggprodukter.

Förenklat ökar Biolight hästens blodcirkulation, den tillför syre och energi som behövs för att läka inflammationer el sårskador.

Biolight är rött ljus och infraröttljus som i olika våglängder och frekvenser stimulerar hästen att få i gång kroppens egen läkning.

Inför och efter tävling, som allmänt underhållande vid träning, på sår och sen och ligamentsskador är Biolight otroligt effektivt.

 

Hästar som behandlas med Biolight börjar ofta gäspa, tugga och en del nästan somnar under behandling, man ser att det händer någonting och att dom gillar det.

Ring för mer info och tidsbokning 073-5412183. Jag åker ut till stall i hela Örebro län med omnejd och tar även emot hästar i stallet i Kärsta.

 

Pris 250 kr + moms/gång, 4 ggr för 800kr + moms. Vid fler än en häst på samma ställe får varje häst en gratisbehandling vid köp av 4 ggr.

Lägg märke till de väl synliga blodådror som syns långt upp på benet, när blodcirkulationen stimuleras uppstår dom efter bara några minuter, häftigt va?!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.11 | 17:45

Hej nu kör vi äntligen igång med den nya andelshästen :)

...
27.08 | 19:38

Vad roligt! Tanken är att den köps in i samband med Kriterieauktionen 28-29/9, uppstart kommer bli innan nyår. Vi återkommer om alla detaljer. Varmt välkommen!

...
22.08 | 00:22

Ser verkligen fram emot den nya hästen i höst =) Kommer vilja ha andel, lite osäker då jag aldrig varit delägare förut men det kommer bli toppen kul.

...
01.07 | 14:11

Min lilla skrutthäst =) Så liten hon var här!

...
Du gillar den här sidan