Aina Kristina

3. aug, 2019
Har blivit åtgärdad i ett bakben där hon hade en sk harhas så därför har hon behövt vila en längre period, börjar joggas igång så smått denna månad.
9. jun, 2019
Tränar på i veckan som kommer och jobbas emot premielopp i juli/augusti.
1. jun, 2019
Har tränat på fint och varit med en gång i provlopp, men också haft en liten lugnare period pga att hon växer och även fått en spark. Tränas igång igen inom kort och springer på lite fortare de gånger hon vill.
6. apr, 2019
Gör allt rätt i träningsjobben och jobbar på framöver. Siktar på tvååringsserien i maj och sedan premielopp.
27. feb, 2019
Har tränat på till belåtenhet och fortsätter med det framöver. Har visat fina fartresurser men får lite lugnare en period nu.
6. jan, 2019
Går sina jobb på rundbanan och går absolut inga farter förens det vankas fina vårbanor men har visat härlig talang och tidighet som det verkar. Är stor och rejäl så vi håller igen och blir hon tidig så är det för att hon verkligen är med i kropp och knopp. Siktar på att vara med i tvååringsserien när den börjar.
27. dec, 2018
Har fått lite julledigt men tränar på som vanligt igen. Fin och lättsam häst med härlig inställning och trav.
24. nov, 2018
Tränar på tre gånger i veckan. Aina är skötsam och väldigt trygg och snäll. Fortsätter att gå mängdträning några månader framöver.
10. nov, 2018
Har fått skor runt om. Har haft vagn på sig fem gånger nu och travar runt på banan utan medhjälpare och sköter sig prickfritt. Fortsätter gå sina träningspass på rundbanan en tid, dock endast ovanför doseringen.
31. okt, 2018
Hade vagn på sig för första gången idag och skötte sig perfekt.
17. okt, 2018
Stormtrivs med livet utomhus och fri tillgång på god mat. Sköter tömkörningen fint och är strax i vagn. Känns som en väldigt trygg och social individ.
15. sep, 2018
Har kommit åter ifrån sommarbete och ska börja tömköras. Väldigt snäll och fin.

Sto född 2017, e Scarlets Aino u Global Hope. Uppfödare: Klara Dahlgren och Roland Bååth. Ägare: Klara Dahlgren.